Honderden euro's voordeel onderweg.Champagne in Maastricht

Bij restaurant Toine Hermsen in Maastricht krijgt u een glas champagne aangeboden. Moet u wel even melden dat u via Sterrenpaden komt.


Arrangement in Monnickendam

Het Posthoorn-arrangement voor boekers via Sterrenpanden. Eén overnachting en een luxe ontbijt. Een zes gangen Menu du Chef met een gratis glaasje Cava. Plus koffie -thee met friandises. Vanaf 149,- pp. Een en ander afhankelijk van bezetting en de door u gewenste kamer. En zolang de voorraad strekt.


Extra gerechtje in Heeze

Speciaal voor lezers van Sterrenpaden maakt Nico Boreas een extra amuse. Op hun kosten natuurlijk. Als u goed gelezen heeft, weet u dat een amuse bij Boreas neer komt op een voorgerecht in andere zaken


Een kookboek in Venlo

Als u bij Valuas reserveert en meldt via Sterrenpaden te komen, krijgt u het inspirerende kookboek 'Kookgedachten' van Eric Swaghoven cadeau. Boter bij de Vis.


Speciaal arrangement in Hardenberg

Jaap en Heleen Istha hebben een speciaal Sterrenpaden arrangement voor u samengesteld. Op bokkepruik.nl leest u er meer over.


Fles wijn in Maastricht

Nic Out van hotel de Pauwenhof zorgt dat er een fles wijn op uw kamer staat, als u meldt dat u via Sterrenpaden bij hem komt. Boek rechtstreeks, dan komt het allemaal in orde.


Arrangement Klein Zwitserland/Heelsum

Sterrenpad-wandelaars kunnen voor 133,25 pp van het volgende arrangement gebruik maken. Een 6-gangen diner in de Kromme Dissel, een overnachting in een comfortabele kamer, het Bilderberg-ontbijt plus vrij gebruik van zwembad en thermenbaden. Aankomst dinsdag t/m zaterdag. Een geweldig aanbod, me dunkt.


Voucher voor gratis lunch in Heelsum

Verder krijgt u als Sterrenpadwandelaar een voucher cadeau voor een 3-gangen lunch voor 1 persoon bij minimaal 1 betalende gast. Voor in de Kromme Dissel natuurlijk.


Upgrade naar senior suite in Valkenburg

Als u refereert aan Sterrenpaden, komt u bij Chateau St. Gerlach in aanmerking voor een upgrade van een luxe kamer naar een Senior suite. Uiteraard op basis van beschikbaarheid en met aankomst van zondag t/m donderdag.


Glas champagne in Valkenburg

Als u gebruik maakt van het St.Gerlach arrangement (zie website), krijgt u als Sterrenpadwandelaar ook nog een glas champagne aangeboden als aperitief.


Fles wijn cadeau in Linschoten

Bij de Burgemeester in Linschoten, krijgt u na afloop van uw bezoek een mooie fles Italiaanse wijn mee naar huis. Voor in de auto.


Een kunst,- en kookboek cadeau in Schoorl

Bij Merlet hebben ze een zeer origineel boek gemaakt. 'Koken met het tien sterren' heet 't. En het is van u, als u meldt via Sterrenpaden te komen.


Delicatessenpakket in Kaatsheuvel

Wouter van Laarhoven maakt persoonlijk een pakketje delicatessen klaar, voor iedereen die via Sterrenpaden bij De Molen in Kaatsheuvel komt eten.


Up-grade en gratis ontbijt in Montfoort

Als u rechtstreeks bij hotel Montfoort boekt, krijgt u het ontbijt cadeau. Bovendien zit er - afhankelijk van de dag die u kiest - ook regelmatig een up-grade in.


Slaap- en diner arrangement in Vreeland

Voor het bedrag van 127,50 krijgt u bij De Nederlanden (mits u aangeeft via Sterrenpaden te komen) het volgende arrangement: een 6 gangen diner in het restaurant, een overnachting in een Deluxe kamer en een luxe, uitgeserveerd ontbijt. Dat ontbijt krijgt u dan wel pas de volgende ochtend. Maar goed voor dat geld.


Culinair arrangement in Den Haag

Bij Hotel Restaurant Savelberg, krijgt u voor 180,- euro pp het volgende. Een welkomstdrankje op de kamer. Een glas champagne als aperitief. Een gastronomisch 4-gangen diner. Een overnachting in een luxe kamer (+up-grade indien mogelijk). Een meer dan uitgebreid ontbijt. En het Savelberg Kookboek '2000'. Toeslagen zijn er voor éénpersoonskamers, suites en de balkonsuite.


Keizerlijk arrangement in Utrecht

Als u op vrijdag of zaterdag bij Hotel Restaurant Karel V in Utrecht boekt, krijgt u voor 220,- euro pp het volgende. Een overnachting in een Deluxe kamer in de Romeinse vleugel. Een 6-gangen diner in Karel V inclusief wijnarrangement, mineraalwater en koffie/thee met mignardises. De volgende ochtend een keizerlijk ontbijt en als u wilt tot 17.00 uur van uw kamer genieten. Kunt u de hele dag gratis gebruik maken van sauna, jetstream, stoombad, en solarium. Parkeren is trouwens ook gratis. Toeslag voor éénpersoonskamer. En op basis van beschikbaarheid,


Vloeibaar cadeau in Taarlo

Bauke Mulder schenkt u een bubbel die vrijwel nergens in Nederland te krijgen is, die van het huis Priou. Op zijn kosten. Moet u wel even melden dat u via Sterrenpaden komt. Maar ja, dat moet u overal.


Huisaperitief in Amsterdam

Bij restaurant Le Garage krijgt u een originele kir-royal. En wat een originele kir-royal is, dat vertellen ze u daar graag. Nu al lekker.